14 DAGER

Shit, jeg flytter hjem om 14 dager. Det er rart å tenke på. Etter jul begynner jeg i en helt ny klasse og må starte på nytt med alt dette bli kjent greiene. Er jo spesielt litt kjipt når de i klassen min allerede har hatt et halvt år på å bli kjent, så kommer jeg og bare heiiiiiii. Men jeg gleder meg utrolig mye og. Savner vennene mine og ikke minst familien! Mamma kommer ned på onsdag, og jeg gleder meg som en liten unge til å se henne igjen. Bare 4 dager til! En annen ting jeg gleder meg utrolig mye til er å se igjen Ine!! Hun kommer mest sannsynelig til meg i romjula og forhåpentilig blir hun over nyttår. Dere aner seriøst ikke hvor mye jeg har savna den jenta!Ligger her forresten og er snørrete, vondt i halsen, halvveis ubrukelig stemme og ser ut som noe som nettopp har våknet opp fra døden. Helgen blir vel brukt til serie, er hvertfall det den har gått med til hittil. Ser 90210 for øyeblikket og liker serien veldig godt! Er ikke noe annet å gjøre når man er syk. Akkurat nå er jeg til bestemor og bestefar, men skal oppover til Los Teques i kveld. Må vel rydde rommet i dag, i og med at det virkelig ikke ser ut der akkurat nå. Har ikke vært i form til å gjøre stort de siste dagene. Føler meg litt bedre i dag da, så for håpe jeg blir frisk rimelig snart!

Oppdatering

Vel.. Er muligens ikke den beste bloggeren, men jeg kan jo prøve å bli bedre (igjen). Først og fremst, god jul alle sammen. Tiden går så utrolig fort, og nå er det bare 19 dager til jeg reiser hjem. Føles ut som jeg bare har vært her i 1-2 måneder, men samtidlig føles det ut som et år. Jeg savner familie og venner utrolig mye og gleder meg masse til å se de igjen. Alikevel blir det rart å flytte hjem. Når jeg kommer hjem, vil jeg savne de her.

Hverdagen her er ikke så annerledes som i Norge egentlig. Man drar på skolen og gleder seg til å komme hjem. Etter en del kjedelige timer er skoledagen endelig over og man drar hjem. Jeg legger meg som regel i sengen, ser på serie, sover litt og ellers bare roter rundt på nettet. Helgene tilbringes i solen og på Puerto Rico senteret om kvelden. Er der de fleste er, og man kan garantere å møte på noen man kjenner.

Jeg og Victoria var forresten på stranden en kveld for å ta noen biler. Her er noen av de. 

 

 

Les mer i arkivet » Desember 2012 » September 2012 » August 2012
Mari Rosvoll Viken

Mari Rosvoll Viken

16, Trondheim

Hei! Jeg heter Mari og nå bor jeg i Puerto Rico, Gran Canaria. Her skal jeg bo og gå skole frem til jul 2012. Jeg kommer til å blogge om livet her i det varme utland.


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Desember 2012 September 2012 August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011


hits