BILDER
Vært på skolen og vært ute med de andre fra internatet!Pastadate med Michelle på verandaen!Tææne må man jo! Ikke at jeg gjør det så ofte som jeg hadde trodd..


EN DAG UNDER VANN

Heihei igjen!

I går var jeg og 7 andre jenter fra internatet på dykkekurs! Vi dro dit klokken 10 tror jeg, og kom hjem i 3-4 tiden på ettermiddagen. Først øvde vi oss i bassenget også dro vi å dykket i sjøen. Det var veldig artig, selv om vi ikke så så veldig mye spennende. Vi så jo noen fargerike fisker, men ikke så veldig mye mer. Men jeg er veldig glad jeg var med på det og jeg har lyst til å fortette med de kursene slik at jeg får dykkesertifikatet. 

Her kommer noen bilder fra dagen.

Haha, ser helt rar ut i annsitet pga. dykkemasken. 
En liten oppdatering!

Okei, jeg skal seriøst prøve så godt jeg kan å blogge litt mer fremover! heh, tror jeg har sagt det i et tidligere innlegg også.. jaja.

Hvertfall, er egentlig ikke så veldig mye nytt siden sist. Dagene går i skole, litt soling om vi gidder, soving, spising og litt mer soving. I helgene er vi ofte ute, noe som er veldig gøy.
Har dessverre nesten bare iphonebilder, men det får holde!


Meg, Michelle og Ine - mine bestiser


Ine og meg! Victoria, meg og Michelle! 

Har også vært på dykkekurs! Var der i går og jeg kommer til å skrive et innlegg om det i kveld!

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Desember 2011
Mari Rosvoll Viken

Mari Rosvoll Viken

16, Trondheim

Hei! Jeg heter Mari og nå bor jeg i Puerto Rico, Gran Canaria. Her skal jeg bo og gå skole frem til jul 2012. Jeg kommer til å blogge om livet her i det varme utland.


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

September 2012 August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011


hits