Er så sykt digg!

Okei, jeg har ikke bodd her så veldig lenge, men bare det å gå skole her er MYE lettere enn i Norge. Det er bare så sykt digg. Anbefales til alle som er glad i varme!
Eneste som er litt kjipt er at det er så sinnsykt varmt når vi skal legge oss, men det fikses på lørdag, når vi skal inn til Las Palmas på shopping. Da skal jeg nemlig kjøpe meg en vifte.

Man savner selvfølgelig de hjemme ogsånn også, og det er litt uvant og ikke være med de man er vant til å være med. Men det tror jeg går over etter noen uker, når man begynner å bli vant med livet her nede. Føler at jeg kommer til å bo i min egen boble om dere skjønner hva jeg mener, at dette på en måte ikke er det egentlige livet mitt. Så tipper det blir rart og komme hjem igjen. Men det er jo lenge til!

Etter skolen i dag dro vi å slappet av på stranda. Jeg, Ine, Michelle og Christina. Etter en stund dro Michelle og Christina hjem, så da var det bare meg og Ine. Da bestemte vi oss for å prøve bananabåten, haha drit fett!


Her er forresten folkene jeg bor med her på internatet. Alle er utrolig koslige!

Det var hun Mette som jobber her som tok dette bilde, også etterpå så skulle alle bli tatt bilde av hver og en og her er hvertfall mitt bilde da.


Nå skal jeg dusje og årdne meg snart, før vi jentene skal ute å spise. 

Adios amigos!

Siden sist!

Okei, jeg skal bli flinkere til å oppdatere, jeg lover!

Men uansett, jeg har flyttet inn på internatet og trives veldig her, litt strenge regler med at vi må inn klokken 1 i helgene ogsånn, men jaja. Har også begynt på skolen og trives der også. Dere aner ikke hvor digg der er å våkne og gå utenfor og det er varmt og deilig ute. Man blir mye mer motivisert til å dra på skolen! Klassen er veldig hyggelig og lærern er helt grei. 


Dette er Michelle, min kjære romkamerat! 


Meg, Stine og Michelle. Dette er hva vi gjør etter skolen. Chillern bare liksom! Sykt digg.

Men vi snakkes! Adios.


 

Hetebølge på vei?

Heihei! Angående overskriften så advarte bestefar oss i går om at det var meldt hetebølge i Gran Canaria. Vi trodde egentlig ikke så mye på det siden vi ikke hadde hørt noe om det. Men så sjekka vi storm.no og så at fra og med i morgen kommer temperaturene til å stige. På tirsdag var det meldt 40 grader til og med! Nå har vi liksom rundt 28 grader hver dag, og det er mer enn varmt nok!

Men uansett. Nå har vi nettopp kommet hjem fra stranden og om ikke lenge skal vi dra til Los Teques, som er navnet på internatet jeg skal flytte inn på. Jeg skal ikke flytte inn før i morgen, men vi skal bare oppover å se hvordan det ser ut der. Kanskje jeg får vite hvem romkameraten min kommer til å bli? Er utrolig spent på det hvertfall! Håper så inderlig på at det blir en person jeg trives med og kan bli god venninne med! 

Her er forresten et bilde av internatet fra utsiden. Har tatt det på verandaen her, så er ikke så veldig langt! Det ser jo helt greit ogsånn fra utsiden!

I kveld er det også sånn "skolefest" på skolen. Er vel mer grilling ogsånn, slik at man kan få møte lærerne og andre elever før skolen begynner. Jeg skal sikkert dit, om jeg bare finner meg noen å dra med! Litt kjipt å dra alene. Hørte også snakk om at det var vanlig for vgs elevene å dra ut etter de greiene på skolen. Så da blir det vel slik at jeg skal ut i kveld og! Er jo bare gøy det.

Møtte forresten på denne søte skapningen på vei til å spise middag i går. Den stilte gjerne opp som modell med en gang jeg tok opp kameraet!

Men jeg skal gå å dusje nå, vi snakkes!
 

The sun is up! + litt skyer

Hei!

Nå har vi kommet hjem fra stranden, klokken her 18 nå og ikke 19 som den er hjemme i Norge - så sola er fortsatt oppe. På stranden i dag var det en del skyer, men det var egentlig bare godt. Det var varmt nok uansett! Er bittelitt solbrent på skuldrene og, så det var vel egentlig bare bra det ikke var så mye sol i dag. Nå skal jeg og mamma bare slappe av litt i leiligheten før vi skal ute å spise som vanlig. Etter at vi har spist middag skal jeg til noen venner her nede en tur før vi drar ut. Det gleder jeg meg til!Hola!

Heisann dere! 

Nå har jeg og mamma nettopp kommet hjem til leiligheten. Haha merker hvor sykt kult det hadde vært og vært god i spansk her nede. Da kunne jeg sluppet å bruke den super dårlige engelsken min og få enda værre engelsk tilbake. Får vel kanksje prøve å lære meg noe mens jeg er her nede. Kjenner jeg meg selv rett, er jeg vel egentlig for lat til å lære meg noe som helst, men jeg får vel prøve!

Kjøpte meg forresten et iphonedeksel. Kjøpte et som matchet det jeg hadde på meg noe sykt. Det var mest for gøy egentlig, siden det var så billig og jeg ikke hadde noen fra før. 


Haha han som solgte det kommenterte det til og med. Men uansett, jeg og mamma spiste noe utrolig godt som heter chateaubriand. Det var seriøst så sinnsykt godt at jeg spiste alt for mye og ble skikklig stappmett. 


Eiern av resturanten vi spiste på! Artig og rar mann..


Dette er min kjære søte mamma nuss nuss


Strandlivet!

Heihei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra stranden. Kan fort venne meg til dette strandlivet for å si det sånn! Som sagt er leiligheten i Puerto Rico, men vi drar uansett til standen i Amadores. Det tar kanskje 10 min med taxi, og koster rundt 30 kroner. Er jo billigere med taxi her enn med buss hjemme i Norge. Vi drar til Amadoresstranden siden vi synes den er mye finere, rett og slett. Utolig fint hav og sanden er sinnsykt deilig. 

Ah elsker seriøst stranden!

Ellers var jeg ute å spiste med mamma i går, og etter det dro jeg får å møte noen andre som skal begynne på skolen! Alle var veldig hyggelige og jeg kjente ei av jentene fra før og det var jo veldig greit! Tok dessverre ingen bilder i går, kan huske på å ta flere blider fremover. Haha er ikke helt vant til dette bloggopplegget enda, men det blir vel! 

Nå skal jeg og mamma bare slappe av og dusje også, så skal vi ut å se litt i butikkene før vi skal spise middag i kveld. Skal også gå innom en frisør og se litt på prisene der. 

Skolegang i Puerto Rico!

Heisann! 

Jeg tenkte jeg kunne forklare litt om dette med at jeg skal gå skole i Gran Canaria. Jeg var på ferie her i februar og fikk høre at det var en norsk skole like i nærheten. Tenkte med en gang at der vil jeg gå! 

Når jeg kom hjem snakket jeg med mamma om det og vi kom frem til at jeg skulle søke om skolegang fra sommeren og til jul. Etter hvert når jeg hadde kommet inn søkte jeg meg inn på et internat som tilhører skolen. Fikk plass der også så da manglet det bare skoleplass i Trondheim (hvor jeg ellers bor) når jeg kom hjem. Det ordnet seg det og!

Jeg skal altså bo på et internat som tilhører en norsk skole her i Gran Canaria. Skolen ligger i en by som heter Arguineguin mens internatet ligger i byen Puerto Rico. Det høres kanskje upraktisk ut at de ligger i forskjellige byen, men byene her er så utrolig små så det er ikke noe problem. Jeg starter på skolen på mandag og flytter inn på internatet nå på lørdag eller søndag. 

Nå bor jeg og mamma i leiligheten til bestemor og bestefar her i Puerto Rico. Mamma skal dra hjem om litt over ei uke, så da blir jeg helt alene i det store utland! Jeg og mamma kom frem hit i går kveld, og i dag har vi vært på stranden!
Les mer i arkivet » August 2012 » Desember 2011 » August 2011
Mari Rosvoll Viken

Mari Rosvoll Viken

16, Trondheim

Hei! Jeg heter Mari og nå bor jeg i Puerto Rico, Gran Canaria. Her skal jeg bo og gå skole frem til jul 2012. Jeg kommer til å blogge om livet her i det varme utland.


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011


hits