14 DAGER

Shit, jeg flytter hjem om 14 dager. Det er rart å tenke på. Etter jul begynner jeg i en helt ny klasse og må starte på nytt med alt dette bli kjent greiene. Er jo spesielt litt kjipt når de i klassen min allerede har hatt et halvt år på å bli kjent, så kommer jeg og bare heiiiiiii. Men jeg gleder meg utrolig mye og. Savner vennene mine og ikke minst familien! Mamma kommer ned på onsdag, og jeg gleder meg som en liten unge til å se henne igjen. Bare 4 dager til! En annen ting jeg gleder meg utrolig mye til er å se igjen Ine!! Hun kommer mest sannsynelig til meg i romjula og forhåpentilig blir hun over nyttår. Dere aner seriøst ikke hvor mye jeg har savna den jenta!Ligger her forresten og er snørrete, vondt i halsen, halvveis ubrukelig stemme og ser ut som noe som nettopp har våknet opp fra døden. Helgen blir vel brukt til serie, er hvertfall det den har gått med til hittil. Ser 90210 for øyeblikket og liker serien veldig godt! Er ikke noe annet å gjøre når man er syk. Akkurat nå er jeg til bestemor og bestefar, men skal oppover til Los Teques i kveld. Må vel rydde rommet i dag, i og med at det virkelig ikke ser ut der akkurat nå. Har ikke vært i form til å gjøre stort de siste dagene. Føler meg litt bedre i dag da, så for håpe jeg blir frisk rimelig snart!

Oppdatering

Vel.. Er muligens ikke den beste bloggeren, men jeg kan jo prøve å bli bedre (igjen). Først og fremst, god jul alle sammen. Tiden går så utrolig fort, og nå er det bare 19 dager til jeg reiser hjem. Føles ut som jeg bare har vært her i 1-2 måneder, men samtidlig føles det ut som et år. Jeg savner familie og venner utrolig mye og gleder meg masse til å se de igjen. Alikevel blir det rart å flytte hjem. Når jeg kommer hjem, vil jeg savne de her.

Hverdagen her er ikke så annerledes som i Norge egentlig. Man drar på skolen og gleder seg til å komme hjem. Etter en del kjedelige timer er skoledagen endelig over og man drar hjem. Jeg legger meg som regel i sengen, ser på serie, sover litt og ellers bare roter rundt på nettet. Helgene tilbringes i solen og på Puerto Rico senteret om kvelden. Er der de fleste er, og man kan garantere å møte på noen man kjenner.

Jeg og Victoria var forresten på stranden en kveld for å ta noen biler. Her er noen av de. 

 

 

BILDER
Vært på skolen og vært ute med de andre fra internatet!Pastadate med Michelle på verandaen!Tææne må man jo! Ikke at jeg gjør det så ofte som jeg hadde trodd..


EN DAG UNDER VANN

Heihei igjen!

I går var jeg og 7 andre jenter fra internatet på dykkekurs! Vi dro dit klokken 10 tror jeg, og kom hjem i 3-4 tiden på ettermiddagen. Først øvde vi oss i bassenget også dro vi å dykket i sjøen. Det var veldig artig, selv om vi ikke så så veldig mye spennende. Vi så jo noen fargerike fisker, men ikke så veldig mye mer. Men jeg er veldig glad jeg var med på det og jeg har lyst til å fortette med de kursene slik at jeg får dykkesertifikatet. 

Her kommer noen bilder fra dagen.

Haha, ser helt rar ut i annsitet pga. dykkemasken. 
En liten oppdatering!

Okei, jeg skal seriøst prøve så godt jeg kan å blogge litt mer fremover! heh, tror jeg har sagt det i et tidligere innlegg også.. jaja.

Hvertfall, er egentlig ikke så veldig mye nytt siden sist. Dagene går i skole, litt soling om vi gidder, soving, spising og litt mer soving. I helgene er vi ofte ute, noe som er veldig gøy.
Har dessverre nesten bare iphonebilder, men det får holde!


Meg, Michelle og Ine - mine bestiser


Ine og meg! Victoria, meg og Michelle! 

Har også vært på dykkekurs! Var der i går og jeg kommer til å skrive et innlegg om det i kveld!

Er så sykt digg!

Okei, jeg har ikke bodd her så veldig lenge, men bare det å gå skole her er MYE lettere enn i Norge. Det er bare så sykt digg. Anbefales til alle som er glad i varme!
Eneste som er litt kjipt er at det er så sinnsykt varmt når vi skal legge oss, men det fikses på lørdag, når vi skal inn til Las Palmas på shopping. Da skal jeg nemlig kjøpe meg en vifte.

Man savner selvfølgelig de hjemme ogsånn også, og det er litt uvant og ikke være med de man er vant til å være med. Men det tror jeg går over etter noen uker, når man begynner å bli vant med livet her nede. Føler at jeg kommer til å bo i min egen boble om dere skjønner hva jeg mener, at dette på en måte ikke er det egentlige livet mitt. Så tipper det blir rart og komme hjem igjen. Men det er jo lenge til!

Etter skolen i dag dro vi å slappet av på stranda. Jeg, Ine, Michelle og Christina. Etter en stund dro Michelle og Christina hjem, så da var det bare meg og Ine. Da bestemte vi oss for å prøve bananabåten, haha drit fett!


Her er forresten folkene jeg bor med her på internatet. Alle er utrolig koslige!

Det var hun Mette som jobber her som tok dette bilde, også etterpå så skulle alle bli tatt bilde av hver og en og her er hvertfall mitt bilde da.


Nå skal jeg dusje og årdne meg snart, før vi jentene skal ute å spise. 

Adios amigos!

Siden sist!

Okei, jeg skal bli flinkere til å oppdatere, jeg lover!

Men uansett, jeg har flyttet inn på internatet og trives veldig her, litt strenge regler med at vi må inn klokken 1 i helgene ogsånn, men jaja. Har også begynt på skolen og trives der også. Dere aner ikke hvor digg der er å våkne og gå utenfor og det er varmt og deilig ute. Man blir mye mer motivisert til å dra på skolen! Klassen er veldig hyggelig og lærern er helt grei. 


Dette er Michelle, min kjære romkamerat! 


Meg, Stine og Michelle. Dette er hva vi gjør etter skolen. Chillern bare liksom! Sykt digg.

Men vi snakkes! Adios.


 

Hetebølge på vei?

Heihei! Angående overskriften så advarte bestefar oss i går om at det var meldt hetebølge i Gran Canaria. Vi trodde egentlig ikke så mye på det siden vi ikke hadde hørt noe om det. Men så sjekka vi storm.no og så at fra og med i morgen kommer temperaturene til å stige. På tirsdag var det meldt 40 grader til og med! Nå har vi liksom rundt 28 grader hver dag, og det er mer enn varmt nok!

Men uansett. Nå har vi nettopp kommet hjem fra stranden og om ikke lenge skal vi dra til Los Teques, som er navnet på internatet jeg skal flytte inn på. Jeg skal ikke flytte inn før i morgen, men vi skal bare oppover å se hvordan det ser ut der. Kanskje jeg får vite hvem romkameraten min kommer til å bli? Er utrolig spent på det hvertfall! Håper så inderlig på at det blir en person jeg trives med og kan bli god venninne med! 

Her er forresten et bilde av internatet fra utsiden. Har tatt det på verandaen her, så er ikke så veldig langt! Det ser jo helt greit ogsånn fra utsiden!

I kveld er det også sånn "skolefest" på skolen. Er vel mer grilling ogsånn, slik at man kan få møte lærerne og andre elever før skolen begynner. Jeg skal sikkert dit, om jeg bare finner meg noen å dra med! Litt kjipt å dra alene. Hørte også snakk om at det var vanlig for vgs elevene å dra ut etter de greiene på skolen. Så da blir det vel slik at jeg skal ut i kveld og! Er jo bare gøy det.

Møtte forresten på denne søte skapningen på vei til å spise middag i går. Den stilte gjerne opp som modell med en gang jeg tok opp kameraet!

Men jeg skal gå å dusje nå, vi snakkes!
 

The sun is up! + litt skyer

Hei!

Nå har vi kommet hjem fra stranden, klokken her 18 nå og ikke 19 som den er hjemme i Norge - så sola er fortsatt oppe. På stranden i dag var det en del skyer, men det var egentlig bare godt. Det var varmt nok uansett! Er bittelitt solbrent på skuldrene og, så det var vel egentlig bare bra det ikke var så mye sol i dag. Nå skal jeg og mamma bare slappe av litt i leiligheten før vi skal ute å spise som vanlig. Etter at vi har spist middag skal jeg til noen venner her nede en tur før vi drar ut. Det gleder jeg meg til!Hola!

Heisann dere! 

Nå har jeg og mamma nettopp kommet hjem til leiligheten. Haha merker hvor sykt kult det hadde vært og vært god i spansk her nede. Da kunne jeg sluppet å bruke den super dårlige engelsken min og få enda værre engelsk tilbake. Får vel kanksje prøve å lære meg noe mens jeg er her nede. Kjenner jeg meg selv rett, er jeg vel egentlig for lat til å lære meg noe som helst, men jeg får vel prøve!

Kjøpte meg forresten et iphonedeksel. Kjøpte et som matchet det jeg hadde på meg noe sykt. Det var mest for gøy egentlig, siden det var så billig og jeg ikke hadde noen fra før. 


Haha han som solgte det kommenterte det til og med. Men uansett, jeg og mamma spiste noe utrolig godt som heter chateaubriand. Det var seriøst så sinnsykt godt at jeg spiste alt for mye og ble skikklig stappmett. 


Eiern av resturanten vi spiste på! Artig og rar mann..


Dette er min kjære søte mamma nuss nuss


Les mer i arkivet » Desember 2012 » September 2012 » August 2012
Mari Rosvoll Viken

Mari Rosvoll Viken

16, Trondheim

Hei! Jeg heter Mari og nå bor jeg i Puerto Rico, Gran Canaria. Her skal jeg bo og gå skole frem til jul 2012. Jeg kommer til å blogge om livet her i det varme utland.


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Desember 2012 September 2012 August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011


hits