Er så sykt digg!

Okei, jeg har ikke bodd her så veldig lenge, men bare det å gå skole her er MYE lettere enn i Norge. Det er bare så sykt digg. Anbefales til alle som er glad i varme!
Eneste som er litt kjipt er at det er så sinnsykt varmt når vi skal legge oss, men det fikses på lørdag, når vi skal inn til Las Palmas på shopping. Da skal jeg nemlig kjøpe meg en vifte.

Man savner selvfølgelig de hjemme ogsånn også, og det er litt uvant og ikke være med de man er vant til å være med. Men det tror jeg går over etter noen uker, når man begynner å bli vant med livet her nede. Føler at jeg kommer til å bo i min egen boble om dere skjønner hva jeg mener, at dette på en måte ikke er det egentlige livet mitt. Så tipper det blir rart og komme hjem igjen. Men det er jo lenge til!

Etter skolen i dag dro vi å slappet av på stranda. Jeg, Ine, Michelle og Christina. Etter en stund dro Michelle og Christina hjem, så da var det bare meg og Ine. Da bestemte vi oss for å prøve bananabåten, haha drit fett!


Her er forresten folkene jeg bor med her på internatet. Alle er utrolig koslige!

Det var hun Mette som jobber her som tok dette bilde, også etterpå så skulle alle bli tatt bilde av hver og en og her er hvertfall mitt bilde da.


Nå skal jeg dusje og årdne meg snart, før vi jentene skal ute å spise. 

Adios amigos!

2 kommentarer

Sofie

23.08.2012 kl.18:35

Så digg!

Maren Malvik

23.08.2012 kl.22:46

ser utrolig herlig ut!

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

hits