Hetebølge på vei?

Heihei! Angående overskriften så advarte bestefar oss i går om at det var meldt hetebølge i Gran Canaria. Vi trodde egentlig ikke så mye på det siden vi ikke hadde hørt noe om det. Men så sjekka vi storm.no og så at fra og med i morgen kommer temperaturene til å stige. På tirsdag var det meldt 40 grader til og med! Nå har vi liksom rundt 28 grader hver dag, og det er mer enn varmt nok!

Men uansett. Nå har vi nettopp kommet hjem fra stranden og om ikke lenge skal vi dra til Los Teques, som er navnet på internatet jeg skal flytte inn på. Jeg skal ikke flytte inn før i morgen, men vi skal bare oppover å se hvordan det ser ut der. Kanskje jeg får vite hvem romkameraten min kommer til å bli? Er utrolig spent på det hvertfall! Håper så inderlig på at det blir en person jeg trives med og kan bli god venninne med! 

Her er forresten et bilde av internatet fra utsiden. Har tatt det på verandaen her, så er ikke så veldig langt! Det ser jo helt greit ogsånn fra utsiden!

I kveld er det også sånn "skolefest" på skolen. Er vel mer grilling ogsånn, slik at man kan få møte lærerne og andre elever før skolen begynner. Jeg skal sikkert dit, om jeg bare finner meg noen å dra med! Litt kjipt å dra alene. Hørte også snakk om at det var vanlig for vgs elevene å dra ut etter de greiene på skolen. Så da blir det vel slik at jeg skal ut i kveld og! Er jo bare gøy det.

Møtte forresten på denne søte skapningen på vei til å spise middag i går. Den stilte gjerne opp som modell med en gang jeg tok opp kameraet!

Men jeg skal gå å dusje nå, vi snakkes!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

hits