Skolegang i Puerto Rico!

Heisann! 

Jeg tenkte jeg kunne forklare litt om dette med at jeg skal gå skole i Gran Canaria. Jeg var på ferie her i februar og fikk høre at det var en norsk skole like i nærheten. Tenkte med en gang at der vil jeg gå! 

Når jeg kom hjem snakket jeg med mamma om det og vi kom frem til at jeg skulle søke om skolegang fra sommeren og til jul. Etter hvert når jeg hadde kommet inn søkte jeg meg inn på et internat som tilhører skolen. Fikk plass der også så da manglet det bare skoleplass i Trondheim (hvor jeg ellers bor) når jeg kom hjem. Det ordnet seg det og!

Jeg skal altså bo på et internat som tilhører en norsk skole her i Gran Canaria. Skolen ligger i en by som heter Arguineguin mens internatet ligger i byen Puerto Rico. Det høres kanskje upraktisk ut at de ligger i forskjellige byen, men byene her er så utrolig små så det er ikke noe problem. Jeg starter på skolen på mandag og flytter inn på internatet nå på lørdag eller søndag. 

Nå bor jeg og mamma i leiligheten til bestemor og bestefar her i Puerto Rico. Mamma skal dra hjem om litt over ei uke, så da blir jeg helt alene i det store utland! Jeg og mamma kom frem hit i går kveld, og i dag har vi vært på stranden!
2 kommentarer

May-Teresa

15.08.2012 kl.20:43

fint bilde!

Mari Rosvoll Viken

15.08.2012 kl.20:51

May-Teresa; Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Jeg heter Mari Rosvoll Viken og er 16 år. Jeg bor nå i Puerto Rico, Gran Canaria og skal bo og gå skole her frem til jul 2012. Her kan du lese og følge med på livet mitt i det varme utland.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

August 2012 Desember 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

hits